This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Поздрав на д-р Гецова по повод Международния ден на хората в неравностойно положение

 

03.12.2020:
Поздрав на д-р Гецова по повод Международния ден на хората в неравностойно положение

Уважаеми дами и господа, 

 

Днес е 3 декември. Този ден е обявен през 1992 година от Генералната асамблея на ООН за Международен ден на хората в неравностойно положение. 

 

Днес, на Вашия празник, скъпи приятели, 

Искам от сърце да Ви поздравя и да засвидетелствам подкрепата си към всички Вас. Община Лясковец винаги е била отворена и готова да Ви окаже помощ и така ще бъде, защото Вие сте част от това общество и въпреки проблемите си, вече сте изградили и доказали професионалните си сили и възможности. Въпреки трудната година, която наруши нормалния ритъм на живот на цялото ни общество и като цяло на човечеството, аз искам да изкажа възхищението си от Вашата изключителна способност да запазите вярата си в по-добрите бъдещи дни. Вие отдавна вече сте доказали многократно, че Вашият дух стои високо над физическите Ви предели и въпреки трудностите, живеете като пълноценни граждани. Дано в бъдеще ни чакат по-добри години и дано отново да можете да се радвате на взаимна обич и морална подкрепа, прекарвайки повече време с приятели и познати. 

Пожелавам от сърце на Вас и Вашите семейства крепко здраве, усмихнати дни, много воля, кураж и сили, за да отстоявате себе си и да преодолявате трудностите с повече лекота и спокойствие! 

Честит празник! 

 

д-р Ивелина Гецова 

Кмет на Община Лясковец 

 

 

 

 

 © 2000-2021 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |