This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Поздрав на кмета на Община Лясковец по повод новата учебна година

 

16.09.2019:
Поздрав на кмета на Община Лясковец по повод новата учебна година

Уважаеми учители и ученици, 

Поздравявам ви с началото на новата учебна година! В първия учебен ден искрено ви пожелавам, целите които сте си поставили, да бъдат успешно реализирани.  

Скъпи учители, пожелавам Ви все така с любов и внимание да следвате великата си мисия да образовате нашите деца - бъдещето на Лясковец и на страната ни. Нека творческият Ви устрем бъде възнаграден, чрез успехите на Вашите възпитаници. Грижата за децата, прогреса на образователното дело и възпитаването в ценности у младото поколение, са били винаги основни приоритети за държавата и институциите. Бъдете уверени, че така ще е и занапред, за да успеем заедно да изградим едно достойно и мъдро бъдещо поколение. 

А вие, скъпи ученици, обичайте, ценете и пазете своя род, език и култура. Не забравяйте, че чрез родния ни език получавате знание, а знанието е сила и прозорец към света. Наученото днес, ще бъде ваш ориентир и смисъл в живота през утрешния ви ден. Желая ви преди всичко здраве, реализирани мечти и широко отворени врати по пътя на усъвършенстването ви! 

 

Честита и успешна да е новата учебна година! На добър час, скъпи учители и ученици! 

 

д-р Ивелина Гецова 

Кмет на Община Лясковец 

 

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |