This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

В Лясковец Елена Чамуркова представя романите си „Обществена поръчка“ и „Изнудвачът“

 

02.07.2019:
В Лясковец Елена Чамуркова представя романите си „Обществена поръчка“ и „Изнудвачът“

В Лясковец на 8 юли 2019 година от 17:30 часа ще бъдат представени романите „Обществена поръчка“ и „Изнудвачът“ на Елена Чамуркова. Авторката, Община Лясковец и екипът на библиотеката при НЧ „Напредък-1870” канят лясковчани, читатели, приятели и почитатели на словото на среща-разговор. Писателката ще представи двете си книги в Заседателната зала на Община Лясковец, етаж 1. 

Първата ѝ книга „Обществена поръчка“ излезе миналата година. Романът е политически трилър, който повдига завесата над властта, корупцията, журналистиката и мръсните тайни помежду им. Новият ѝ роман „Изнудвачът” също разкрива безкомпромисния свят на властта, фалшивия блясък и интригуващи любовни истории. Кой е най-големият изнудвач и коя е най-голямата жертва? Това е въпросът, който поставя новата ѝ книга. 

Елена Чамуркова бе дългогодишен журналист в централни и регионални медии. Била е репортер, водещ и главен редактор на „Дарик радио“ – Велико Търново, както и репортер с ресор „Политика и местна власт“ в областния всекидневник „Борба“. Магистър по българска филология и доктор по политология при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |