This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Поздравление на кмета на Община Лясковец д-р Ивелина Гецова за празника Трифон Зарезан

 

14.02.2019:
Поздравление на кмета на Община Лясковец д-р Ивелина Гецова за празника Трифон Зарезан

Уважаеми съграждани, лозари и винари, 

Приемете моите сърдечни поздрави по случай Трифон Зарезан – емблематичен за Лясковец празник, изпълнен с надежда за плодородие, спорна работа и добри дни за лозарите и винарите. Празник, преминал през многолетната ни летопис с любовта на нашите деди към земята, дарила ни с прекрасно грозде и божествената напитка с аромат на вечност, плодове и слънце.  

Уважаеми лозари и винари, изразявам дълбокото си признание за усилията Ви да съхраните една от най-ценните български традиции и да я обогатявате с нови научни открития и съвременни технологии. Нека Свети Трифон закриля и умножава труда Ви и да дарява плодородие и изобилие. Нека създаваните от Вас омайни и пивки вина, бъдат символ на професионализъм, доказано качество, новаторство и отлично съхранено наследство.  

Желая Ви здраве и дълголетие, късмет и благополучие! Нека новата стопанска година да бъде здрава и успешна, богата и благодатна. Носете с гордост в сърцата си славата на Лясковец - регион на гроздето и виното, на веселието, любовта и вдъхновението! 

Честит празник и Наздраве! 

 

д-р Ивелина Гецова 

Кмет на Община Лясковец

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |