This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Поздрав на кмета д-р Гецова по случай Коледа и Нова година

 

21.12.2018:
Поздрав на кмета д-р Гецова по случай Коледа и Нова година

Уважаеми съграждани, 

С вярата, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени в себе си, изпращаме една година, в която всеки от нас е имал и трудни, и щастливи мигове.  

Нека с настъпващите Коледно-новогодишни празници запазим чистотата на мислите и действията си, да бъдем милосърдни и състрадателни и да не забравяме, че доверието ражда доверие и стореното добро се връща двукратно при нас.  

Коледа е послание към всички ни за силата и енергията от направените през годината добрини. На този ден надеждата за мирен и съвършен свят, празнува с всички хора на Земята. Нека кажем най-топлите думи на близките си хора, да им благодарим за разбирането и сигурността, за търпението и грижите. Нека Новата година влезе във Вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, с повече оптимизъм, благоденствие, мир и любов! Нека съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, нека се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест към нуждаещите се!  

Желая Ви крепко здраве, прекрасни семейни празници, успешно изпълнение на плануваното за 2019 година, мир и благодат за Община Лясковец и по-светли дни за България! 

Весела Коледа и щастлива Нова година! 

 

д-р Ивелина Гецова 

Кмет на Община Лясковец 

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |