This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Поздравление на д-р Гецова по случай Първи октомври - Ден на възрастните хора, на музиката и поезията

 

01.10.2018:
Поздравление на д-р Гецова по случай Първи октомври - Ден на възрастните хора, на музиката и поезията

Скъпи възрастни хора, 

В Международния ден на възрастните хора поднасям своите пожелания към всички Вас и изказвам благодарност за опита и мъдростта, които ни давате през годините. Отбелязването на този ден е израз на нашата благодарност към Вас - нашите родители, за безкрайната Ви всеотдайност и грижа.  

Затова в този празничен ден се обръщам към Вас с най-голямо уважение, защото Вие сте хората, които продължават да участват активно в обществения живот и имат още на какво да ни научат. Бъдете здрави, жизнени и с повече радостни мигове! 

Честит празник! 

 

Честит празник и на всички музиканти и поети! 

В днешния ден празнуват и хората, отдадени на музиката, песента, поезията. Първи октомври е ден, в който се събират музите, защото се честват две изкуства, които всъщност съществуват заедно. В музиката винаги има поезия, а поезия без музика - нищо не струва. С таланта си музикантите и поетите разкриват красотата на едно изкуство, изпълнено с истинско вдъхновение.  

Затова, обръщам се днес и към всички наши поети и хора на музикалното изкуство, към всички творци от певческите групи и формации от Община Лясковец, за да им пожелая здраве и творческо дълголетие. Продължавайте със силата на творчеството да обогатявате нашия ден, бъдете дръзновени, целеустремени, идейно богати и нека вдъхновението никога да не Ви напуска!  

Честит празник!

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |