This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Поздрав на д-р Гецова по случай 110 години от обявяване Независимостта на България

 

21.09.2018:
Поздрав на д-р Гецова по случай 110 години от обявяване Независимостта на България

Уважаеми съграждани, 

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод 110-ата годишнина от обявяването Независимостта на България! 

Акт завършил делото на безсмъртните Апостоли и революционери - опълченци, батачани, перущенци и панагюрци, на хилядите знайни и незнайни герои, въстанали срещу петвековното поробителство и окървавили земята ни, в името на свещената Свобода. Преди 110 години в Старопрестолно Търново, триумфира една справедлива за българския народ кауза, резултат от делото на онези пламенни родолюбци, които показаха, че България може да бъде силна и единна държава. 

Вече 110 години, изстраданата българска Независимост е извор и основание за национално самочувствие. В този тържествен ден, нека изпълним душите и сърцата си с гордост от безценното дело на тогавашните български държавници. Нека бъдем достойни потомци, с умението сами да творим историята си, редом до независимите европейски държави.  

Величието на днешния ден винаги ще вдъхновява националния оптимизъм у всеки гражданин за достойно бъдеще на страната ни. Нека на този празник да си пожелаем здраве, нека бъдем мъдри, отговорни, достойни българи и да продължим да издигаме авторитета на Родината си! 

Честит празник! 

д-р Ивелина Гецова 

Кмет на Община Лясковец

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |