This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Стартират информационни кампании по проект, свързан с Председателството на Съвета на Европа

 

16.04.2018:
Стартират информационни кампании по проект, свързан с Председателството на Съвета на Европа

Община Лясковец стартира информационни кампании по проект „Моят отпечатък в Българското председателство”, които ще се проведат на 17 и 18 април 2018 година на територията на град Лясковец и селата Драгижево, Джулюница и Козаревец.  

На 17 април жителите на селата Драгижево, Джулюница и Козаревец ще се запознаят със същността и целите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Целта на изнесените кампании е да повишат информираността на жителите от селата, относно приоритетите на Председателството.  

Информационно събитие ще бъде проведено и в СУ „Максим Райкович”, гр. Лясковец на 18 април от 13:00 ч.. Пред учениците от училището ще бъдат представени приоритетите на Българското председателство и по-специално приоритетите в сектор „Младеж”.  

Изнесените информационни кампании са част от първия тематичен модул на проект „Моят отпечатък в Българското председателство”. Чрез информационните събития ще се повиши информираността на жителите на Община Лясковец, като акцент се поставя върху обхващане на селищата, в които до момента не е провеждана кампания относно Българското председателство на Съвета на ЕС.  

Проект „Моят отпечатък в Българското председателство” се реализира от Община Лясковец, в партньорство със СУ „Максим Райкович“, гр. Лясковец и НЧ „Земеделец - 1899”, с. Козаревец.

Изтегли:
   В Община Лясковец стартират информационни кампании по проект, свързан с Председателството на Съвета на Европа

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |