This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Поздрав на д-р Гецова по случай празниците Коледа и Нова година

 

22.12.2017:
Поздрав на д-р Гецова по случай празниците Коледа и Нова година

Уважаеми съграждани, 

Пред прага на Рождество Христово и Новата година, нека отворим сърцата си за доброто и да бъдем позитивни в помислите си, скромни в желанията си и искрени към околните, нека не спираме да мечтаем и да се стремим към духовното и възвишеното. 

Новата 2018 г. ще бъде много важна за България. Осъзнавайки това, се надявам да намерим пътя към консенсуса и конструктивизма, а всяка нова година е най-подходящият момент за ново начало. С председателството на Съвета на Европа, ще настъпят по-добри дни за всички нас. Затова нека продължим да работим за разцвета на нашата община и за по-щастлив живот. С новото начало, пожелавам на всички нас, да бъдем по-добри хора, да бъдем принципни, да живеем по-спокойно и да се научим да сбъдваме мечтите си с труд и себеотдаване. С вярата в човека и обичта към ближния, можем да осмислим битието си и аз съм сигурна, че чувството за празничност ще ни насочи към добрите дела, към мъдри действия и оптимизъм за благоденствието на община Лясковец. 

Нека топлината и светлината на тези празници сгреят нашите души и ни помогнат по пътя един към друг. Бъдете здрави и нека през следващата година да имаме много нови поводи да се гордеем с постигнати резултати, с повече реализирани проекти, с по-добри условия за развитие и живот в община Лясковец.  

Мирна, здрава и успешна 2018 година! 

Весели празници!  

 

д-р Ивелина Гецова 

Кмет на Община Лясковец 

 

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |