This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Утре от 13 часа ще започне поклонението пред паметта на Шарков

 

13.03.2017:
Утре от 13 часа ще започне поклонението пред паметта на Шарков

На 14 март 2017 година се навършват три години от трагичния инцидент, при който загина полицая Емил Шарков по време на специализирана полицейска акция в Лясковец. Рискувайки живота си, той защити колегите си, жителите на града ни и най-вече възпитаниците на училище „Максим Райкович”.  

Общинското ръководство и ръководството на СУ „М. Райкович” информират жителите на град Лясковец, че утре, на 14 март 2017 година от 13:00 часа, ще бъде почетена паметта на загиналия Емил Шарков. Първоначално бе обявено поклонението да започне в 12:00 часа, но началния час на събитието се променя за 13:00 часа.  

Ще бъде отслужена панихида на плочата на загиналия, която бе открита преди две години и която се намира пред корпус І на училището. 

За тригодишнината от кончината на Емил Шарков пристига и министъра на вътрешните работи, колегите и семейството му, приятели и негови близки. Пред корпус І на училището ще се съберат и много ученици, общинското ръководство на Лясковец, както и граждани, желаещи да поднесат цветя в знак на почит и уважение към героя.  

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |