This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Кампания "Да изчистим България за един ден!" - апел

 

16.04.2014:
Кампания "Да изчистим България за един ден!" - апел

Уважаеми съграждани,  

Община Лясковец се присъединява към националната кампания ”Да изчистим България за едни ден”. Инициативата "Да изчистим България”, подета от ВTV се превърна в най-мащабния обществен проект в страната. Целта е да се обединят усилията на медиите, гражданите, бизнеса и институциите за да бъдат градовете и селата по-чисти, за да опазим българската природа и да провокираме общественото съзнание и отговорност.  

На 26 април общинска администрация организира почистване на гр. Лясковец, като ще бъдат почистени следните зони: зелени зони около манастир „Св. Св. Петър и Павел”, екопътека в местността „Лесопарка”, околовръстен път и зелени зони от градския стадион до манастир „Св. Св. Петър и Павел”, градски стадион, зелените площи на детските градини и училища и междублокови пространства. 

 

СБОРЕН ПУНКТ НА 26 АПРИЛ В 9.00 ЧАСА, ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЩИНА ЛЯСКОВЕЦ, ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ БЕЗПЛАТНИ РЪКАВИЦИ И ЧУВАЛИ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ГРАЖДАНИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ПОЧИСТВАНЕТО НА НАШАТА ОБЩИНА. 

 

Амбицията на "Да изчистим" е всички ЗАЕДНО да направим света по-чист, по-уютен, по-зелен и се докажем като достойни граждани на нашата община! 

Включи се и ти!

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |