This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Проект "Заедно да преоткрием нашето училище"

 

07.05.2012:
Проект "Заедно да преоткрием нашето училище"

На 4 май 2012 г. в ОУ ”П.Р.Славейков” с.Джулюница бе открита изложба на учениците, участници в клуб „Заедно” по проект „Заедно да преоткрием нашето училище”. 

Изложбата включва 12 фотографии, направени през едногодищния период на обучение. Обективът на бъдещите фотографи улови моменти от преживяванията в заниманията по тематичните направления - „С фотоапарат в училище”, „Празници в училище и в къщи” „Сред природата с фотоапарат”, ”Представи се в 7 снимки”. 

Малките участници от група “Знайко”, с ръководител Марияна Дончева, представиха своята колекция от декоративни пана „Цветя”, изработени от прежди, маниста и хартия, както и модели на кукли от картон и плат, в традиционни ромски и български облекла. 

По-голямата група ”Мечтатели”, с ръководител Даниела Христова, участват в изложбата с оригинално изработени кукли от плат, прежда и конци. Мирослава Дончева и Гергана Янкова показаха своите умения за работа с трудното и оригинално изкуство квилинг в 10 цветни картички. 

На откриването присъстваха: Румен Стойков - общински съветник; Ваня Добрева - младши експерт образование към Община Лясковец, Светлана Иванова - секретар на читалището в село Джулюница и Николинка Стратова - ръководител на проекта. Със стиховете на Петя Дубарова и с танците на момичетата от група ”Мечтатели” започна празничната програма, с която участниците в клуб ”Заедно” откриха първата от поредицата изложби, с които ще представят резултатите от обучението си по фотография и декоративно-приложни изкуства.

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |