This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Започна набиране на преброители за Преброяване 2021

 

23.09.2020:
Започна набиране на преброители за Преброяване 2021

Общинска преброителна комисия гр. Лясковец започна набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 г. Преброяване на населението и жилищния фонд.  

В срок до 30 октомври кандидатите трябва да подадат заявление по образец в Информационния център на община Лясковец. Документите за кандидатстване ще може да бъдат изтеглени от сайта на Преброяване 2021 и сайта на Община Лясковец. 

Най-подходящи са хора, които имат поне средно образование, занятие в икономическата и финансовата сфера, с технически познания и практикуващи социални дейности и администрация, както и студенти. Разбира се, трябва да бъдат комуникативни. Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават домакинствата от техния преброителен участък. Преброителите ще се легитимират със служебна карта, издадена от НСИ. 

Всеки преброителен участък включва около 200-250 души и 80 жилища. Един контрольор ще координира работата и ще отговаря за няколко преброители. Заплащането на преброителите ще бъде индивидуално и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради.

Изтегли:
   Документите за кандидатстване

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |