This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Апел във връзка с кампанията „Да изчистим България заедно“

 

28.08.2018:
Апел във връзка с кампанията „Да изчистим България заедно“

Уважаеми съграждани,  

Община Лясковец се присъединява към националната кампания ”Да изчистим България за едни ден”. Инициативата "Да изчистим България заедно”, подета от bTV Меdia Group се превърна в най-мащабния обществен проект в страната. Целта е да се обединят усилията на медиите, гражданите, бизнеса и институциите за да бъдат градовете и селата ни по-чисти, за да опазим българската природа и да провокираме общественото съзнание и отговорност. 

Както през предходните години, така и през 2018 г. Община Лясковец, ще вземе участие в инициативата "Да изчистим България заедно”, като на 15.09.2018 г., ще се раздават безплатни ръкавици и чували в сградата на Общината на всички желаещи граждани да се включат в почистването на нашата община. Нека всеки даде своя принос, за да направим заобикалящия ни свят по-чист и по-приветлив!  

Определената дата за провеждане на кампанията през 2018г. е 15.09.2018г.(събота). Всички желаещи граждани могат да се включат, като почистят избрани от тях зони (паркове, зелени площи и междублокови пространства).  

Събраните чували с отпадъци, да се поставят до най-близкия контейнер за събиране на битови отпадъци. 

 

Амбицията на "Да изчистим" е всички ЗАЕДНО да направим света по-чист, по-уютен, по-зелен и се докажем като достойни граждани на нашата община! 

Включи се и ти!

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |