This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Покана за Национален бизнес форум

 

03.05.2017:
Покана за Национален бизнес форум

Уважаеми дами и господа, 

 

Информираме Ви, че на 04.05.2017 г. в град Велико Търново ще се проведе Национален бизнес форум 2017 „Силни региони за силна икономика“. Форумът е сериозна възможност за получаване на полезна за развитието на регионите информация. 

• Място на провеждане на бизнес форума: голяма зала на Общината с начален час 13:00 часа. 

• Място на концерт-спектакъл „Света земя българска“ в изпълнение на народната певица Поли Паскова и ансамбъл „Чинари“ с водещ Шкумбата: Парк Асеневци, до художествената галерия с начален час 18:00 часа. 

Целта на форума е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на икономиката. 

Партньори на форума са водещи бизнес организации: БТПП, АИКБ, БСК, ИПИ, ОБК, НСМСБ, ИАНМСП и др. 

Организаторите ще осигурят лектори – експертен екип и представители на държавните институции, които ще запознаят местния бизнес с много и полезна информация, свързана с различни форми на финансиране, актуална информация за европроектите, международните пазари, тенденции в брандинга, маркетинга и рекламата, мотивацията, новостите в изискванията на Националната агенция на приходите, счетоводството и Труд и работна заплата, човешките ресурси, иновациите и др.  

Нека да направим 4-ти май един хубав празник за всички с надежда за едно по-добро бъдеще за регионите, респективно за страната ни. 

Областна администрация Велико Търново 

пл. „Център” № 2 

5000 Велико Търново 

тел.: (+359 62) 600464 

факс: (+359 62) 600839 

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |