This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Апел във връзка с неблагоприятната метеорологична прогноза за следващата седмица

 

15.01.2016:
Апел във връзка с неблагоприятната метеорологична прогноза за следващата седмица

Скъпи съграждани, 

С оглед неблагоприятната метеорологична прогноза за следващата седмица за влошаването на времето с обилните снеговалежи и снегонатрупване и ниски температури най-любезно призоваваме всички граждани и фирми да паркират личните си и служебни моторни превозни средства така, че да не затрудняват работата на снегопочистващата техника. 

Собственици на автомобили, паркирани по улиците на града да ги преместят, за да се осигури достъп до по-малките улици на снегопочистващата техника. 

Нека планираме ползването на личните моторни превозни средства само при необходимост! 

Ръководителите на фирми, предприятия, кооперации, обществени организации и др., собствениците (наемателите) на търговски обекти, ателиета за услуги, на жилищни сгради и етажните собственици, да почистват своевременно снега по прилежащите територии пред търговските обекти и имотите си. 

Уважаеми лясковчани, нека всеки от нас осъзнае своята гражданска отговорност, защото без помощта на нас гражданите, без нашето участие, градът ни не може да стане чист и да осигурим спокойно предвижване на всички граждани, както всеки от нас го желае. 

Всички ние обичаме Лясковец и искаме сами да си помогнем да не пострада някой. 

Това зависи от нас!

Изтегли:
   Апел

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |