This web site requires enabled JavaScript in order to work properly...

Кампания "Да изчистим България за един ден!"

 

10.05.2012:
Кампания "Да изчистим България за един ден!"

А П Е Л
 

Уважаеми съграждани,  

 

Община Лясковец се присъединява към националната кампания "Да изчистим България за едни ден". Инициативата "Да изчистим България", подета от ВTV се превърна в най-мащабния обществен проект в страната. Целта е да се обединят усилията на медиите, гражданите, бизнеса и институциите за да бъдат градовете и селата по-чисти, за да опазим българската природа, за да провокираме общественото съзнание и отговорност.  

 

На 12 май общинска администрация организира почистване на гр. Лясковец, като ще бъдат почистени следните зони: зелени зони около манастир „Св. Св. Петър и Павел”; екопътека и местността „Лесопарка”; местност „Светицата” и зелени зони от градския стадион до манастир „Св. Св. Петър и Павел”; дворовете на детските градини и училища, както и междублокови пространства. 

 

Сборен пункт на 12 май в 9.00 часа, пред сградата на Община Лясковец. Ще се раздават безплатни ръкавици и чували на всички желаещи граждани да се включат в почистването на нашата община. 

 

Амбицията на "Да изчистим" е всички ЗАЕДНО да направим света по-чист, по-уютен, по-зелен и се докажем като достойни граждани на нашата община! 

 

Нека сме Българи и бъдем единни!  

 

Включи се и ти! 

 

 

Д-р Ивелина Гецова - 

Кмет на община Лясковец

 

 © 2000-2020 Община Лясковец за сайта | общи условия | поверителност на личните данни | карта на сайта |